16 Nisan 2013 Salı

Boston Maratonu'nda Patlama


Yazdıklarım özet olacak aslında, çünkü olay yeni olduğu için içeriği geniş bir yazı yazmak saçmalık olacaktır. Bu ortaya attığım durum da, kesinliği olan bir şey değil sadece benim ve sosyal medyada da rastladığım birkaç kişinin öne sürmüş olduğu bir teoridir. İlk başta da herkesin genel olarak bildiğini düşündüğüm bilgilerle başlayacağım.

Sabah uyandığımda öğrendim Boston'daki patlamayı ve aklıma gelen ilk şey tabiki İlluminati oldu. Bu tip olayların arkasında sürekli olarak psikolojik oyunlar yatar ve illuminatinin kullandığı yöntem budur. 1995 senesinde İlluminati kartları piyasaya çıkmıştı ve o kartlardan bazıları gerçekleşti, bazıları gerçekleşiyor, bazıları da gerçekleşecek. Bu patlamaya örnek teşkil etmesi açısından İkiz kulelere yapılan saldırı ve Pentagon saldırısı örnek gösterilebilir.
İşte bu 2 olayla ilgili kartlar;
(kartlar 1995 senesinde yayımlandı yani bu saldırılar olmadan önce)

Burada ikiz kuleleri ve Pentagon'u açıkça görüyoruz. Peki bunların sonucunda ne oldu? Hepimiz biliyoruz aslında ama ben buraya girmeden hızlı geçeceğim. İşin ayrıntısına kadar olan içeriği Zeitgeist adlı belgeselde gösteriliyor. O belgeselin ilgili bir kısmı var, 9 dakikalık izlemenizi tavsiye ederim:

Zeitgeist - 11 Eylül Kısmı

Buraya kadar özet geçerek anlattığm şeyler ortaya atılmış bir teori değil, gerçeklerdir. Bunu söyleyeyim. Bu olayların sonucunda Orta Doğu Projesi adı altında ABD'nin yaptıkları meşru gösterilmeye çalışılmış ve psikolojik olarak Afganistan'a girme gerekliliği aşılanmıştı. Bugüne gelecek olursak anlatacağım şeylerin gerçekliği hakkında bir şey söyleyemem. Şuana kadar teori olduğunu söyleyebilirim sadece ancak bence gerçekliğini de zaman içinde göreceğiz.

Boston'daki patlamayı bağdaştırabileceğimiz bir kartla başlayayım.



Patlama maraton sırasında gerçekleştiği için bu kart bize olayın haberini önceden veriyor olabilir. Evet, diğer kartlar gibi açık ve net bir patlama belirtmiyor, benim de gerçekliğini sorguladığım tek nokta bu zaten. Ancak hep böyle de olacak hali yok.

Gelelim bu işin altında yatan psikolojik olgulara. İlk olarak medyamızda da yankı bulan ABD'li Erik Rush'ın twitter üzerinden "Bütün Müslümanları Öldürün" çağrısı vermesi, bu patlamadan kimin sorumlu tutulduğunu açıkça ortaya koyuyor. Yaratılan gergin ortam ABD halkını bu kanıya itmiş durumda. Tıpkı ikiz kuleler patlamasında olduğu gibi.

Ardından Barack Obama açıklama yapıyor, açıklamanın ayrıntılarına o kadar girmeyeceğim. Sadece açıklamadan tek bir kelimeyi yazacağım buraya büyük harflerle: "İNTİKAM!" İntikam çağrısı tıpkı ikiz kuleler patlaması sonrası yaşananların tekrar yaşanabileceğini bize açıkça gösteriyor.

Türkiye medyasından gördüğüm bir şey de; ilk gözaltı gerçeklemiş ve gözaltına alınan kişi Suudi Arabistan vatandaşıy"mış". Bu da bahsettiğim "müslüman düşmanlığı"nı yaratmanın en kolay yolu. Şuan eminim tüm ABD Müslümanlardan nefret ediyordur. İşte yaratılmaya çalışılan da bu. Böylece Orta Doğu'da (son zamanlarda Suriye gibi gözüküyor) gerçekleştirilmek istenen projenin meşruluğu halk üzerinde sağlanmış oluyor. Bu da İlluminati'nin en çok başvurduğu yöntemdir.

Şimdilik olayların ve psikolojik etkilerin derinine inmeden, özet bilgiler yazdım. Çünkü dediğim gibi bu sadece ortaya atılmış bir teori. Anlattığım ve varsaydığım gibi bir durum olmayabilir -ki umarım değildir- ama ben bu işin gerçek yüzünün böyle olduğu kanısındayım. İnternetten biraz araştırdım bugün ve bu kanıyı taşıyan birçok yazı da buldum ancak Türkiye'de ilk kez ben yazmış olacağım sanırım. Eğer düşündüğüm doğruysa da en kapsamlı yazıyı sikkofield yazacaktır diye umuyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder